Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 146 1,3 боксер прекъсва и гърми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 146 1,3 боксер прекъсва и гърми

Здравейте колеги вчера си купих алфичката в уникално състояние е но нещо прекъсва и има детонаций при подаване на гас и варвенето изобщо го няма при подаване на гас подскача сякаш се сяпва и трагва да набира но и е много трудно на място като е при форсиране прекъсва не само на малките но и на големите обороти и при парвоначално палене сутрин запалва почва да прекъсва и гасне при повторно палене си държи 1100 оборота но подам ли гас гърми и прекъсва иначе ме радва много на 90 000 км е реални знам със сигурност от първи собственик я взех и ми е комшия човека само това прекъсване ме дразни ще се радвам и на мнения за колата и мотора също така и съвети.Благодаря предварително

Е колега честито за придобивката.
    Първото нещо за всяка бензинова кола с подобни симптоми е да се сменят въздушен,горивен филтър и свещите и кабелите.
    Ако нещата не се подобрят тогава други вариянти ще се мислят.
    п.п. колата има ли газ?
    Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Благодаря колега,колата е обслужена преди 2000 км никога е нямала гас днес говорих пак със собственика и каза 4е проблема се е появил след смяната на свещите,ще ги сменя но незнам със какви,каква марка

Comment

Аз лично съм много доволен от Денсо Иридиум IU22,и повярвай друга няма да сложа,уникални свещи.Има и по евтини алтернативи,но моя съвет е да не пестиш от тях,най малкото,че иридиума има двойно по дълъг живот,а за качеството няма какво да говорим.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

След обикаляне по майстори прекъсването остана и детонацийте също, намаля не е както преди но.............сменени са кабели-Tesla,свещи-Denso,незнам какви са точно,на диагностиката не показа проблеми и грешки никъде,свещите които свалихме бяха Golden Lodge,и мисля че оригиналните но не съм сигурен,и незнам вече къде да търся ,мисля да търся същите свещи все си мисля че е от тях

Comment

Първоначално публикувано от dancho_devil Покажи съобщение
            След обикаляне по майстори прекъсването остана и детонацийте също, намаля не е както преди но.............сменени са кабели-Tesla,свещи-Denso,незнам какви са точно,на диагностиката не показа проблеми и грешки никъде,свещите които свалихме бяха Golden Lodge,и мисля че оригиналните но не съм сигурен,и незнам вече къде да търся ,мисля да търся същите свещи все си мисля че е от тях
            Преди да купиш още един комплект нови свещи провери катализатора там ли е и в какво състояние е. Пожелание(твое) го махни защото най-вероятно вече не работи правилно защото е задънен.
            Щом на диагностика не дава никакви грешки от датчици може също и зацепването на ремъците да се провери.
            Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Катализатора днес го махнах сложиха ми гърненце,а това за ангренажа трябва да се провери защото и вървенето го няма,незнам как би трябвало да върви но ми се струва куца,като се има предвид че преди това съм карал Микра 1,0 кубикова 50 коня,мисля че може много повече

Comment

Проблема е разрешен ангренажа не беше правилно зацепен,сега всичко е о.к боксерчето си показа нрава ,благодаря на всички колеги

Comment

Working...
                X